Новинський проситиме

Новинський проситиме "Опоблок" голосувати за зняття недоторканності

Укрінформ
Депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський заявив, що має намір просити свою фракцію проголосувати за позбавлення його недоторканності.

Про це він сказав у Борисполі після повернення з Греції, повідомляє телеканал "112 Україна".

"У день розгляду мого питання у ВР я буду перебувати у сесійній залі, можу вас запевнити. Подання я ще не читав, тому що його не отримав. Керівництво ВР, отримавши подання, має і мене повідомити офіційно, а не зі сторінок у Facebook. Офіційно я його не отримував. Я буду звертатися до своєї фракції, щоб вони проголосували за цю постанову, я хочу домогтися справедливості у цій справі", - сказав депутат.

Новинський зауважив, що він перебуватиме в Україні і в разі виїзду за її межі повідомлятиме про свої наміри.

Нагадаємо, 3 листопада генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з "Опозиційного блоку" Вадима Новинського.

Луценко показав лише одну сторінку з подання, і там йдеться про перевищення влади та вчинення злочинів спільно з Віктором Януковичем і правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополита) Олександра Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Новинський своєї провини не визнає і вважає справу політичною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-