У Гонтаревої назвали перекриття Інститутської політичною акцією

У Гонтаревої назвали перекриття Інститутської політичною акцією

Фото
Укрінформ
Директор департаменту НБУ Ярослав Ільницький заявив, що сьогоднішня акція під стінами Нацбанку, в ході якої мітингувальники перекривали вулицю Інститутську, була політичною й не мала конкретних пропозицій.

Про це він повідомив у коментарі телеканалу "112 Україна".

"Сьогоднішня акція протесту під стінами Нацбанку - це політична акція. Конкретних вимог до НБУ ми так і не почули. НБУ готовий до діалогу, ми були готові до зустрічі. Центральний банк працює поза політикою над ствердженням фінансової, цінової стабільності нашої держави. Це була акція без будь-яких конкретних пропозицій. Жодних звернень до НБУ не надходило", - сказав Ільницький.

Фото: Тарасов Володимир.

Наразі акція вже завершилася, інформує телеканал. У заході брали участь здебільшого люди похилого віку. Акція була мирною, тут не було зафіксовано жодних сутичок. Порядок біля НБУ охороняли правоохоронці. 

Раніше у Києві мітингувальники під Нацбанком перекривали вулицю Інститутську. Акцію з вимогою притягти до відповідальності голову НБУ Валерію Гонтареву перед стінами Національного банку проводила політична партія "За життя". На сайті партії повідомляється, що з вівторка політсила ініціює масові акції в Києві з вимогою "притягти до відповідальності Гонтареву за розвал національної фінансової системи і пограбування вкладників".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-