У Порошенка кажуть, що планували відставку Саакашвілі ще влітку

У Порошенка кажуть, що планували відставку Саакашвілі ще влітку

Укрінформ
Голову Одеської Облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі, який заявив про своє звільнення, планували відправити у відставку ще влітку.

Про це з посиланням на Адміністрацію президента України повідомляє Громадське.

"Відставка готувалась влітку, але під час особистої зустрічі Саакашвілі і президента були досягнуті домовленості, що це відкладається за особистим зобов'язанням Саакашвілі виконати ряд вимог", - повідомили в АП. 

Зокрема йшлось про будівництво траси Одеси -  Рені, запуск "єдиного вікна" на Одещині та ряд інших вимог.

"Нічого з цього не було виконано. Саакашвілі просто зіграв на випередження, щоб це виглядало красивіше, сам пішов, а не відставили" - заявили в АП.

Указ про звільнення Саакашвілі з посади очільника Одеської ОДА буде готовий в середу, коли президент повернеться з відрядження у Словаччину.

"Деталі про незадоволення роботою теж будуть" - підсумували в Адміністрації.

При цьому, в Адміністрації президента обговорюють кілька кандидатур на посаду керівника Одеської області. Чітких кандидатур поки немає, але обговорюється можливість призначення когось з колишніх голів Одеської ОДА. Також на Банковій обговорюють кандидатуру Анатолія Урбанського, який очолює Одеську обласну раду і є членом партії БПП.

Як відомо, у понеділок голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що подає у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-