Главу АП Райніна знову обрали керівником харківської організації БПП

Главу АП Райніна знову обрали керівником харківської організації БПП

Укрінформ
Делегати Харківської територіальної організації партії "БПП "Солідарність" знову обрали головою організації главу Адміністрації Президента України, в недавньому минулому губернатора Харківської області Ігоря Райніна.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день я не бачу альтернативи партії Президента... І я буду докладати максимум зусиль до розвитку партійної організації як у місті Харкові, так і в районах області", - зазначив Райнін з трибуни конференції.

За його словами, в найближчі два роки він має намір залишатися главою Харківської територіальної організації партії "БПП "Солідарність".

"Закон не забороняє главі АП займатися політичною діяльністю", - додав Райнін.

Що стосується конференції, то її учасниками стали голова фракції "Солідарність" в Харківській облраді, голова Харківської ОДА Юлія Світлична, депутати міської та обласної рад, мери міст, обрані від партії, а також волонтери, учасники АТО.

Як повідомляв Укрінформ, Ігор Райнін був обраний керівником Харківської територіальної організації "БПП "Солідарність" 28 лютого 2015 року - незабаром після того, як його призначили головою Харківської ОДА.

29 серпня 43-річний Ігор Райнін призначений главою Адміністрації Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-