Тука й Черниш готові писати заяви на звільнення, якщо їм заважатимуть

Тука й Черниш готові писати заяви на звільнення, якщо їм заважатимуть

Укрінформ
Міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш та його заступник Георгій Тука готові написати заяву про звільнення, якщо зрозуміють, що їм перешкоджають у роботі.

Про це Тука заявив в інтерв'ю кореспондентові Укрінформу.

«Якщо питання стоятиме руба, то ми обидва домовилися, що обидва пишемо заяви про звільнення, грати в ці ігри ми не будемо», - запевнив він.

Він вів минулого тижня в Берліні переговори з німецьким банком KfW про можливість «перенаправлення» 55 мільйонів євро з 500-мільйонного «кредиту Меркель» із програм Мінрегіону в програми міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. В цьому відомстві переконані, що зможуть швидко показати ефективний результат з використання коштів.

«Ми розуміємо, що до нас не буде ніякого інтересу, поки немає фінансового ресурсу, як тільки з'явиться ресурс, відразу з'являться «вболівальники», - говорить заступник міністра. За його словами, якщо його Міністерству вдасться реалізувати задумане, «це може стати прикладом для всієї країни».

При цьому Тука поділився своїм враженням, що «цілий пул західних партнерів» керівництву Міністерства «реально демонструють великий кредит довіри».

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті агенції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-