Порошенко: Україна найкраще у світі місце для інвестицій

Порошенко: Україна найкраще у світі місце для інвестицій

Укрінформ
Україна сьогодні є найкращим місцем для інвестицій, а реформи, які у нас відбуваються, засвідчують, що нині і найкращий час для цього.

Так змалював сучасну Україну для потенційних інвесторів Президент Петро Порошенко у Львові на відкритті XVI Міжнародного економічного форуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Саме наша держава Україна є зараз найкращим місцем у світі для того, щоб інвестувати", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що відкриття можливостей, у сферах, пов'язаних із введенням в дію поглибленої та всеохоплюючої зони торгівлі, зняття будь-яких торговельних обмежень із найбільшим ринком світу - Європейським Союзом, найближча перспектива скасування віз для українців при відвіданні країн Шенгенської зони, зростання економіки є тими аргументами, які сьогодні повинні привести усіх до рішення негайно забезпечити інвестиції в Україну.

Порошенко також додав, що на його особисту думку, Галичина, Львів є одним із найкращих для інвестування регіонів України - і з точки зору інфраструктурних позицій, і з точки зору географічного розташування, і з точки зору ставлення до праці, і активності та ефективності обласної та районних адміністрацій.

Як повідомлялося, сьогодні у Львові відкрився XVI Міжнародний економічний форум. Планують, що упродовж двох днів його відвідає близько 1000 учасників, серед яких керівництво держави та області, іноземні інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес-асоціації та банків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-