Рада планує розглянути законопроекти про медицину

Рада планує розглянути законопроекти про медицину

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні у середу, 2 листопада, планують ратифікувати Меморандум про взаєморозуміння з Великою Британією у сфері оборони, а також розглянути низку законопроектів щодо питань охорони здоров'я.

Про це зазначається у порядку денному засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, на розгляд парламентаріїв винесено урядовий проект закону про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів України і урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії щодо співробітництва у сфері оборони.

Крім того, Верховна Рада планує розглянути законопроекти, що стосуються врегулювання діяльності у сфері охорони здоров'я, серед яких - про внесення змін до закону "Про лікарські засоби" щодо доступу до результатів доклінічного вивчення та клінічних випробувань лікарських засобів; про внесення змін до закону "Про донорство крові та її компонентів"; про внесення змін до закону "Основи законодавства України про охорону здоров'я" щодо запровадження душпастирської опіки в сфері охорони здоров'я та інші.

У другому читанні до сесійної зали винесено законопроекти щодо забезпечення справедливої оплати праці працівників бригад екстреної медичної допомоги та щодо соціальних гарантій працівників охорони здоров'я.

Також у порядку денному зазначаються проекти постанов про присудження у 2016 році Премії Верховної Ради за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування та про присудження щорічної Премії Верховної Ради педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-