Нардеп Денисенко закликав Тимошенко показати статки та видатки

Нардеп Денисенко закликав Тимошенко показати статки та видатки

Укрінформ
Депутат від БПП Вадим Денисенко звернувся до лідерки фракції “Батьківщина” із закликом прозвітувати перед українським суспільством про свої статки та опублікувати електронну декларацію.

Про це повідомляє прес-служба БПП

"Також Вадим Денисенко закликає Юлію Тимошенко відверто розповісти селянам про умови фінансування її політичної сили аграрними кланами, зокрема, Богданом Губським, власником десятків тисяч гектарів земель у Київській, Черкаській та інших областях; Андрієм Веревським – власником компанії “Кернел груп”, який входить до ТОП-10 землевласників України;  Сергієм та Олександром Буряками – власниками “Брокбізнесбанку”, причетними до земельних оборудок на Київщині", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, також Юлія Тимошенко мала б пояснити селянам, чому серед авторів  закону про продовження мораторію на продаж сільгоспземель не було жодного представника фракції “Батьківщина”, а за сам закон не голосував кожен четвертий депутат з фракції Тимошенко. "А перш ніж виступати прокурором, бажано б щоб лідерка “Батьківщини” заповнила власну е-декларацію й відзвітувала про свої статки й видатки", - резюмується у заклику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-