Партія БПП на з'їзді змінила статут

Партія БПП на з'їзді змінила статут

Укрінформ
З’їзд Партії "Блок Петра Порошенка" ухвалив зміни до статуту політсили. Питання обрання нового голови партії ще обговорюється і буде вирішене на одному з наступних з'їздів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби БПП.

"З'їзд партії ухвалив зміни до Статуту Партії, якими імплементував положення нової редакції Програми Партії і розширив перелік напрямків діяльності Партії. Зокрема, передбачено розвиток молодіжного та жіночого крила. Питання щодо кандидатури Голови партії наразі обговорюється і буде вирішене на одному з наступних з'їздів партії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мер Києва Віталій Кличко з моменту подання заяви про складення повноважень голови БПП не обіймає в партії жодних посад.

Також, згідно з повідомленням, на з’їзді БПП було ухвалено рішення про участь місцевих організацій партії у позачергових виборах сільських та селищних голів 4 грудня 2016 року, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 11 грудня та 18 грудня 2016 року.

Крім того, з’їзд партії затвердив рішення про обрання Ігора Артюшенка головою Запорізької територіальної організації Партії. Раніше її очолював Едуард Гугнін, який призначений заступником голови Запорізької ОДА і відповідно до закону «Про державну службу» призупинив членство у партії.

Аналогічно з’їзд обрав головою Тернопільської територіальної організації Партії Тараса Юрика. Раніше її очолював Степан Барна, який призначений головою Тернопільської ОДА і призупинив членство у партії.

Як повідомляв Укрінформ, 26 травня цього року мер Києва Віталій Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії БПП, щоб не порушуватиму Закон про держслужбу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'їзд партії "БПП" має відбутися 29 жовтня. Ймовірно, він відбувся у закритому режимі, акредитація ЗМІ не проводилась.

Фото: Фейсбук/БПП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-