Ростовський суд відмовився допитувати Януковича - немає відеозв'язку

Ростовський суд відмовився допитувати Януковича - немає відеозв'язку

Укрінформ
Радянський районний суд Ростова-на-Дону відмовив у проведенні допиту у режимі відеоконференції колишнього президента України Віктора Януковича і колишнього командувача внутрішніми військами України Станіслава Шуляка через відсутність відеоконференцзв'язку.

Про це повідомляє агентство "Интерфакс-Юг" з посиланням на помічника голови суду Артура Маслова. 

"Ми отримали судове доручення про проведення допитів Януковича і Шуляка в режимі відеоконференцзв'язку. Однак проведення таких допитів неможливе: в суді відсутня технічна можливість: немає системи відеоконференцзв'язку. Крім того, в судових дорученнях не були зазначені адреси проживання Віктора Януковича та Станіслава Шуляка", - сказав Маслов.

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві юстиції РФ 19 жовтня заявили, що направили до суду Ростова-на-Дону запити України про допити по відеозв'язку колишнього президента Віктора Януковича і екс-командувача внутрішніми військами Станіслава Шуляка.

23 червня Міністерство юстиції України направило до Мін'юсту РФ запит про проведення допиту екс-президента Віктора Януковича у справі про розстріл Майдану в режимі відеоконференції в якості свідка.

Через кілька місяців виявилося, що Мін'юст РФ втратив частину документів запиту. Українська сторона направила його повторно. У Мін'юсті РФ повідомили, що даний запит вони отримали.

Запит про проведення допитів Януковича і Шуляка в якості свідків у справі колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» було направлено Святошинським районним судом Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-