Супрун

Супрун "показала" не свою квартиру на 129 квадратів

Е-декларації
Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун подала електронну декларацію, згідно з якою не має у власності нерухомості, а за минулий рік заробила лише 36 тисяч грн.

Е-декларація в.о. міністра охорони здоров'я розміщена на сайті НАЗК.

Уляна Супрун разом з чоловіком Марком задекларували квартиру в Києві загальною площею 128,7 кв.м, власником якої є іноземна громадянка Христина Пенджола -Вітович, а подружжя Супрун проживає там на підставі згоди на проживання. Раніше Уляна Супрун при спілкуванні з журналістами згадувала, що мешкає у київській квартирі своєї подруги.

Згідно з декларацією, ані в.о. міністра охорони здоров'я, ані ії чоловік Марк не мають у власності об'єктів незавершеного будівництва, рухомого майна, а також транспортних засобів, цінних паперів або корпоративних прав в українських або закордонних установах.

У розділі "Доходи" Уляна Супрун зазначила, що у 2015 році року отримала 36 тисяч грн заробітної плати. Чоловік Уляни Супрун Марко Супрун отримав за 2015 рік 37 023 грн заробітної платні.

На банківських рахунках Уляна Супрун задекларувала 28 948 грн в UniCredit Bank та 459 536 доларів США на пенсійному рахунку у UBS Financial Services. У спільній власності подружжя Супрун на банківських рахунках у закордонних фінансових установах знаходиться 55 447 доларів США.

Крім цього, Супрун зазначила у декларації відомості про спільні з чоловіком Марком Супруном внески до кредитних спілок та інших небанківських фінансових установ у розмірі 3 873 634 доларів США.

Чоловік Уляни Супрун також має банківський рахунок в Райффайзен Банк Аваль, на якому задекларовано 37 023 грн.

Очільниця МОЗ також має зобов'язання за договорами страхування у розмірі 1670 доларів США

Крім того, Уляна Супрун, згідно з декларацією, у 2015 році була директором громадської організації "Захист патріотів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-