Заступник Петренка розповів, як

Заступник Петренка розповів, як "відстрілявся" за дві години

Е-декларації
Укрінформ
Заступник міністра юстиції України Павло Мороз розповів, що заповнив електронну декларацію два дні тому і процес її заповнення був для нього доволі легким і забрав не більше двох годин часу.

Про це він заявив в коментарі кореспондентові Укрінформу.

"Увесь процес зайняв приблизно дві години, тобто я півтори години працював увечері, потім щось відбулося з сайтом, я знаю причин, але я прокинувся о 6.30 ранку і побачив, що він знову запрацював, тож закінчив цей процес",- сказав Мороз.

За його словами, заповнити декларацію було нескладно, оскільки станом на 31 грудня 2015 року він був директором відділу податків та права міжнародної аудиторської компанії Ernst & Young. "Тоді я ще й не думав, що буду працювати в Міністерстві юстиції і буду держслужбовцем", - додав Мороз.

Заступник міністра зауважив, що вся інформація, яку потрібно було внести до електронної декларації, у нього вже була під рукою, оскільки він раніше використовував її, аби заповнити паперову декларацію.

Водночас Мороз припустив, що міністру Павлу Петренку довелося значно більше повозитися з е-декларацією, оскільки він розпочав процес заповнення значно раніше.

"Можливо, мені просто пощастило, у мене просто раніше не було фізично часу це розпочати, бо дуже багато працював, і я знайшов цей час лише об 11 вечора. Робочий час я на це не витрачав, бо вважаю, що це особиста справа кожної людини і за рахунок платників податків це все робити не можна",- наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-