Шкіряку поїздка Савченко до Москви здається підозрілою

Шкіряку поїздка Савченко до Москви здається підозрілою

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що Надію Савченко треба позбавити доступу до секретної інформації як представника Комітету з оборони і безпеки.

Про це він написав у Facebook

На думку Шкіряка, поїздкою до Москви Савченко показала, що не цінує ті величезні зусилля, яких доклали для її звільнення з РФ, і "не розуміє, як принижує вона статус представника української влади".

"Депутат Савченко - член комітету з оборони та безпеки, з допуском до секретної інформації. Цього допуску її необхідно позбавити - як мінімум до отримання висновків СБУ про наявність або про відсутність контактів з противником. Сподіваюся, Верховна Рада вживе негайно належних заходів", - написав Шкіряк.

Він вважає, що факт вільного проїзду в РФ народного депутата України, яка перебувала під судом, означає, що їй хтось дав гарантії безпеки і хтось забезпечив її безперешкодний допуск. "І цим "хтось" може бути тільки ворог України. І якщо для Надії Савченко має хоч якесь значення громадська думка і повага співвітчизників, то вона повинна сказати, за яких обставин відбувся її візит до Москви, чи вела вона з кимось переговори, хто забезпечив їй проїзд. І ця інформація, враховуючи схильність депутата до "вигадок", має бути перевірена Службою безпеки України", -  резюмував Шкіряк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-