НАБУ перевіряє інформацію про

НАБУ перевіряє інформацію про "нерухомість Луценка"

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) розпочало перевірку інформації ЗМІ про придбання та користування нерухомістю на вулиці Еспланадній у Києві, кінцевим бенефіціаром якої може бути син генпрокурора Юрія Луценка Олександр.

Про це повідомляє у середу прес-служба НАБУ.

"Національне антикорупційне бюро України у відповідь на численні запити з боку ЗМІ та звернення громадських організацій розпочало аналітичну перевірку інформації на предмет дотримання вимог антикорупційного законодавства під час придбання та користування нерухомим майном по вул. Еспланадна у Києві. Зокрема, висловлюються припущення, що кінцевим бенефіціаром отримання доходів від використання комерційної нерухомості за згаданою адресою може бути син генерального прокурора України Юрія Луценка – Олександр", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у бюро, з огляду на наведену у публікаціях ЗМІ інформацію, наразі достатні підстави для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань відсутні. "Однак в рамках чинного законодавства (Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України"), НАБУ 26 жовтня 2016 року розпочало інформаційно-аналітичну перевірку зазначених відомостей на предмет наявності ознак корупційного правопорушення", - додали у відомстві.

У НАБУ також пообіцяли поінформувати суспільство про результати перевірки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-