Партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна» стали партнерами

Партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна» стали партнерами

Укрінформ
Політичні партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна» підписали меморандум про співпрацю.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у середу заявила голова політичної партії «Україна Славетна» Маріанна Мацола.

«Ми намагаємося донести до теперішнього покоління, що лише на знанні нашого минулого ми можемо будувати справжнє майбутнє. З нашими майбутніми партнерами - партією «Розумна Сила» - після підписання меморандуму про співпрацю ми будемо намагатися зберегти територіальну цілісність нашої країни, розбудовувати її. Тільки відштовхуючись від наших спільних цілей, які зазначені у меморандумі, які нас об'єднують, ми будемо співпрацювати», - сказала Мацола.

Після підписання меморандуму вона поінформувала про основні цілі, за якими  співпрацюватимуть політичні партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна».

«Основними пунктами плану нашого меморандуму про співпрацю є збереження територіальної цілісності України, припинення військових дій на Сході, наведення порядку і миру в країні і сприяння економічному розвитку України. Інші пункти плану будуть узгоджуватися у режимі спілкування тет-а-тет», - зазначила Мацола.

Голова політичної партії «Розумна Сила» Олександр Соловйов уточнив, що вони ведуть переговори про укладення подібних меморандумів і з іншими політичним партіями.

«Ми над цим питанням (співпраця між політпартіями. - Ред.) працюємо не тільки з партією «Україна Славетна». Проводиться також низка погоджень про налагодження співробітництва і з іншими партіями. Ми зараз бачимо, що представники влади в парламенті не можуть знайти спільної мови. Тож ми показуємо сьогодні своїм прикладом, що повинні об'єднатися і діяти спільно. Ми цю роботу будемо вести планомірно», - додав Соловйов.

Він також запросив інші політичні партії та громадські організації долучатися до підписання подібних меморандумів про співпрацю.

«Підписання меморандуму - це вже свідчення того, що наші дії - не популізм. Це перший крок - показати всьому народу України, що ми готові об'єднатися задля збереження держави. Наша задача - показати, що ми можемо консолідуватися і працювати спільно. Ми запрошуємо максимальну кількість політсил, суспільних організацій об'єднатися. Ми готові зустрітися, вислухати одне одного і сформувати спільну програму дій, щоб у нашій країні настав мир і ми все-таки досягли позитивних результатів», - резюмував Соловйов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-