Лінкявічюс закликав Нідерланди ратифікувати угоду Україна-ЄС

Лінкявічюс закликав Нідерланди ратифікувати угоду Україна-ЄС

Укрінформ
Уряд Нідерландів має сприяти завершенню процесу ратифікації угоди про асоціацію з Україною і не намагатися за рахунок України вирішити свої внутрішньополітичні справи.

На цьому наголосив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс під час візиту до Нідерландів, повідомляє МЗС Литви.

«Лінкявічюс закликав уряд Нідерландів і парламент знайти відповідне рішення і завершити процес ратифікації Угоди про асоціацію з Україною, щоб вона повністю набула чинності», - йдеться у повідомленні зовнішньополітичного відомства Литви.

Крім того, Лінкявічюс підкреслив взаємну важливість угоди про асоціацією для країн-членів ЄС та України, яку ратифікували всі країни-члени ЄС, крім Нідерландів.

Міністр закликав нідерландський уряд «не намагатися врегулювати власні передвиборчі внутрішньополітичні справи Нідерландів за рахунок України».

Лінкявічюс наголосив, що основною метою угоди є зміцнення торгових зв'язків Європейського Союзу з Україною, допомога Україні у втіленні реформи в галузі верховенства закону та боротьби з корупцією, розвитку середовища європейських стандартів, що поліпшить конкурентоспроможність України та її потенціал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-