Савченко припустила, що може не повернутися з Москви

Савченко припустила, що може не повернутися з Москви

Відео
Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко перед поїздкою до Москви на суд у справі українців Миколи Карпюка та Станіслава Клиха записала відеозвернення, де заявила, що їде підтримати українців, навіть якщо не повернеться з Росії живою.

Відповідний відеозапис з коментарем вона оприлюднила на сторінці у Facebook.

"Навіть якщо це вважатиметься політичним самогубством, навіть якщо не повернуся з Росії живою, все одно їду підтримати Миколу Карпюка, Станіслава Клиха, і всіх наших хлопців, які знаходяться в полоні Росії і борються за Україну. По собі знаю, як важливо, коли в залі суду бачиш українця, коли ти чуєш рідну мову, коли хтось закричить "Слава Україні" і ти розумієш - за тебе борються і Україна переможе", - сказала Савченко у відеозверненні.

Як повідомлялося, Верховний суд РФ сьогодні розгляне апеляцію на вироки засуджених в РФ українців Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

Зі свого боку, адвокат Марк Фейгін, коментуючи поїздку Савченко до Москви, написав у своєму Twitter: "З огляду на те, що Надію Савченко засудили в РФ, зокрема і за незаконний перетин кордону, виглядає це дивно".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-