Позапарламентські політсили хочуть, аби партіям не давали грошей із бюджету

Позапарламентські політсили хочуть, аби партіям не давали грошей із бюджету

Укрінформ
Коаліція позапарламентських партій та громадських організацій України пропонує кошти на фінансування політичних партій спрямувати на інвалідів та ветеранів АТО. 

Про це під час круглого столу на тему: "Бюджет зростання чи занепаду - погляд Коаліції позапарламентських сил" в Укрінформі заявила голова Народно-демократичної партії Людмила Супрун. 

"Політичні партії, які собі передбачили із бюджету півмільярда на фінансування на цьому етапі повинні від такого фінансування відмовитися. По-перше, негативно сприймає країна фінансування політичних партій з бюджету в умовах кризи і, за опитуваннями, 90% громадян сприймають це з великим незадоволенням. Тому від нашої Коаліції є пропозиція подати для підписання і подання у Верховну Раду проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України" за яким зупиняються до 1 січня 2018 року статті закону про політичні партії, якими запроваджено щорічне фінансування діяльності політичних партій із державного бюджету", - сказала Супрун.

Вона зазначила, що кошти для фінансування партій пропонується спрямувати для протезування, лікування і реабілітацію учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-