Гройсман про підвищення депутатських зарплат: Дуже прикро, що так вийшло

Гройсман про підвищення депутатських зарплат: Дуже прикро, що так вийшло

Укрінформ
Ідея щодо підвищення зарплат народним депутатам України, скоріш за все, належить кільком парламентаріям, які вирішили швидко відстояти це питання. Але на це  грошей в бюджеті немає.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман журналістам після відкриття програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За великим рахунком, це ініціатива низки депутатів, які вирішили, що можуть прийти на бюджетний комітет та відстояти свою позицію», - сказав Гройсман.

Він вкотре наголосив, що це рішення приймалося Верховною Радою без узгодження з Кабміном. «Мені дуже прикро, що так все вийшло», - сказав очільник уряду.

Звісно, наголосив Прем’єр-міністр, це питання з часом буде вирішене, але у контексті підготовки нових загальних підходів до формування зарплат у державі. «Підвищення заробітної плати для вчителів, лікарів. І для депутатів дуже важливе фінансове забезпечення, але воно має бути співставним із тією ситуацією, яку ми маємо усередині країни», - додав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-