Горбатюк хоче очного суду над «Сім’єю», а я не хочу чекати – Луценко

Горбатюк хоче очного суду над «Сім’єю», а я не хочу чекати – Луценко

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко не згоден з позицією голови Управління спецрозслідувань ГПУ Сергія Горбатюка щодо того, що процес у справі злочинів режиму Януковича має бути виключно очним.

Генпрокурор Юрій Луценко не згоден з позицією голови Управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка щодо того, що процес у справі злочинів режиму Януковича був виключно очним.

Про це Луценко повідомив в ексклюзивному коментарі Громадському.

«Всі економічні справи, необхідні для передачі злочинного угруповання Януковича до суду, відходять разом зі слідчими та прокурорами. Це вимушено. Бо Горбатюк проти заочного процесу, каже – треба чекати на очний. Я на це ніколи не погоджусь», – сказав генпрокурор.

При цьому Луценко додав, що в управлінні Горбатюка лишаються всі справи Майдану і всі співробітники, що над ними працювали.

24 жовтня Департамент спеціальних розслідувань ГПУ, очолюваний Сергієм Горбатюком, було реорганізовано. З нього виділено Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями.

«Руйнуються всі напрацювання, це є кроком до знищення результатів роботи і непритягнення винних до відповідальності», – прокоментував рішення голови ГПУ Горбатюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-