Гройсман наполягає на ухваленні закону про спецконфіскацію

Гройсман наполягає на ухваленні закону про спецконфіскацію

Укрінформ
Кабінет міністрів України наполягає на прийнятті закону про спецконфіскаціію. 

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман с казав у понеділок в вечірньому ефірі "Свободі слова" на ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"1,5 млрд доларів,а це 40 млн грн, були вкрадені в держави. Ці кошти були знайдені та арештовані, тому наше завдання – їх повернути до бюджету. Для цього потрібно прийняти абсолютно нормальне рішення. Ми звернулися до парламенту, будь ласка, те що було вкрадено в країни - поверніть», - сказав Гройсман.

Він наголосив, влада має ідеї, куди ці кошти направити. Наприклад, залатати дефіцит Пенсійного фонду. «Нам є куди витрачати кошти, у нас є питання українського війська, в кінці кінців, питання медицини і так далі. Невже ці кошти будуть лежати на рахунках і хтось потім забере їх і виведе за кордон, я вважаю, що це абсолютно ненормальний підхід, тому ми наполягаємо на тому, щоб це питання було розглянуто, в правовий спосіб прийнятий парламентом і парламент прийняв необхідні заходи, для того щоб повернути ці кошти до держбюджету ", - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-