Парубій про декларацію Чехії: Російські агенти втрачають свій вплив

Парубій про декларацію Чехії: Російські агенти втрачають свій вплив

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій привітав ухвалену декларацію Верхньої палати парламенту Чехії по ситуації в Україні та зауважив, що документ є добрим знаком для розвитку українсько-чеських відносин.

Про це він заявив під засідання парламенту у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні Сенат Чехії прийняв декларацію по ситуації в Україні... Вважаю декларацію добрим знаком для розвитку українсько-чеських відносин, виявом солідарності з Україною. Ми зробимо все, щоб російські танки більше ніколи не повертались до Праги, але для цього нам потрібна підтримка всього цивілізованого світу",- сказав Парубій.

Він додав, що атмосфера в Центральній Європі змінюється, а російські агенти впливу, які з високих посад в цих країнах "підспівують Путіну", втрачають свій вплив.

Голова Верховної Ради також наголосив, що Сенат Чехії у своїй у декларації висловив необхідність припинення підтримки бойовиків з боку РФ та відновлення українського контролю над кордоном.

Як повідомляв Укрінформ, Верхня палата парламенту (Сенат) Чехії ухвалила постанову, у якій закликала до припинення підтримки бойовиків з боку РФ та відновлення українського контролю над кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-