Ростовський суд отримав запит України на допит Януковича

Ростовський суд отримав запит України на допит Януковича

Укрінформ
Міністерство юстиції Росії підтвердила отримання запиту на допит по відеозв'язку колишнього президента Віктора Януковича та екс-командувача внутрішніми військами Станіслава Шуляка.

Про це повідомляє ТАСС.

"До Мін'юсту Росії з Мін'юсту України надійшли названі запити, адресовані Радянському районному суду Ростова-на-Дону. Запити направлені в російський суд. При надходженні матеріалів за результатами їх розгляду Мін'юст Росії понформує українську сторону", - говориться в повідомленні російського Мін'юсту.

Запит про проведення допитів Януковича і Шуляка в якості свідків по справі колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" був спрямований Святошинським районним судом Києва.

Нагадаємо, 23 червня Міністерство юстиції України направило в Мін'юст РФ запит про проведення допиту екс-президента Віктора Януковича у справі про розстріл Майдану в режимі відеоконференції в якості свідка.

Через кілька місяців виявилося, що Мін'юст РФ загубив частину документів запиту. Українська сторона направила його повторно. В цей же день у Мін'юсті РФ повідомили, що отримали даний запит.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-