Україна перейматиме передовий досвід Норвегії в енергетиці – Президент

Україна перейматиме передовий досвід Норвегії в енергетиці – Президент

Укрінформ
Петро Порошенко провів зустріч з керівництвом національної енерготранспортної компанії STATNETT, найбільшої компанії з відновлювальної енергетики в Європі STATCRAFT, а також Норвезького директорату водних ресурсів та енергетики за участю міністра палива та енергетики Норвегії Торда Ліена.

Про це повідомляє прес-служба Президента

Глава держави ознайомився з функціонуванням енергосистеми Норвегії та актуальними норвезькими енергетичними проектами в Україні.

«Нам дуже цікаві передові досягнення Норвегії, яка є визнаним європейським лідером у питаннях енергоефективності, енергозбереження та активно запроваджує сучасні технології», - зазначив Порошенко.

Президент поінформував представників норвезьких компаній про реформування енергетичної галузі України, актуальний стан забезпечення енергетичної безпеки нашої держави, топ-плани на найближчу перспективу.

Співрозмовники наголосили на перспективності розвитку українсько-норвезьких відносин у сферах реформування енергетичного сектору України, розвитку відновлювальної енергетики та нових технологій, зміцнення потенціалу нашої країни в питанні енергоефективності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-