Порошенко підписав додаткові 7 мільярдів на оборону

Порошенко підписав додаткові 7 мільярдів на оборону

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав Закон України №1660-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», внесений Кабінетом Міністрів України.

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента

«Законом передбачено, зокрема, суттєве збільшення видатків на оборону і безпеку України у сумі 7,1 млрд грн. З них на грошове забезпечення – 6,3 млрд грн. Додаткові видатки також передбачені для Міноборони у сумі 3,8 млрд грн, Національної поліції – 2 млрд грн, Адміністрації Держприкордонслужби – 963,5 млн грн, Державної служби з надзвичайних ситуацій – 50 млн грн, Головного управління розвідки Міноборони – 175 млн грн, Служби безпеки – 128,5 млн грн, Управління держохорони – 51 млн грн, Держспецтрансслужби – 5,4 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Збільшення обсягів фінансування сектору оборони й безпеки у 2016 році дасть змогу збільшити грошове забезпечення військовослужбовців та правоохоронців, а також профінансувати невідкладні заходи, спрямовані на зміцнення обороноздатності держави.

Законом передбачено збільшення видатків Державного фонду регіонального розвитку на 950 млн грн для забезпечення фінансування інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що потребують у 2016 році державної підтримки.

Крім того, додатково спрямовується 420 млн грн на підтримку вуглевидобувних підприємств.

Зростання видатків пропонується забезпечити переважно за рахунок економії бюджетних коштів з виконання боргових зобов’язань за запозиченнями, економії бюджетних коштів з обслуговування державного боргу тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-