Президент сформував делегацію для участі в GRECO

Президент сформував делегацію для участі в GRECO

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сформував делегацію України для участі в роботі Групи держав Ради Європи проти корупції (GRECO).

Відповідний указ опублікований на сайті Глави держави. 

Згідно з документом, в делегацію увійшли Михайло Буроменський - член Національної ради з питань антикорупційної політики, глава делегації (за згодою); Олександр Писаренко - керівник департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Національного агентства з питань запобігання корупції, член делегації; Олексій Святун - головний консультант головного департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції Адміністрації Президента України, заступник члена делегації; Євген Пікалов - начальник управління міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції Генеральної прокуратури України, заступник члена делегації (за згодою).

"Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 4 жовтня 2014 року №753 "Про делегацію України для участі в роботі Групи держав Ради Європи проти корупції (GRECO). Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування", - зазначено в документі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-