Укроборонпром привіз в Раду свої розробки і 14 законопроектів

Укроборонпром привіз в Раду свої розробки і 14 законопроектів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що Укроборонпром подав до Верховної Ради 14 законопроектів, які необхідно ухвалити для розвитку виробництва озброєння.

Про це він заявив під час виставки у дворі парламенту новітніх розробок Укроборонпрому, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Укроборонпром на сьогодні вже зареєстрував і подав до Верховної Ради 14 законопроектів, що дають можливість їм розвинути галузь і напрям, зокрема, створення спільних підприємств з науковими установами, співпраця з науковими установами для спільних наукових розробок. Для Верховної Ради це було і залишається пріоритетом»,- сказав Парубій.

Спікер нагадав, що у проекті Держбюджету-2017, який нардепи розглядатимуть у четвер у першому читанні, передбачено 5 відсотків ВВП на безпеку і оборону.

«Ми бачимо результат спільної роботи держави і Укроборонпрому. Особливо хочу відзначити БТР дистанційного управління «Фантом», який є унікальним прикладом зброї сучасної гібридної війни, який може дистанційно управлятись на відстані 5 кілометрів, а радіус дії - 20 кілометрів», - сказав Парубій.

 Сьогодні в кулуарах третього поверху Верховної Ради проходить виставка різних видів озброєнь, які виробляє Укроборонпром, а представники оборонної промисловості прийшли до парламенту за підтримкою.

"Ми прийшли до парламенту за підтримкою щодо прийняття першочергових 12 законопроектів, які зможуть дати новий поштовх розвитку оборонної промисловості", - сказав генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Роман Романов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-