Савченко каже, що пильнувала на окупованому Донбасі контрабанду

Савченко каже, що пильнувала на окупованому Донбасі контрабанду

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко під час поїздки на окуповані території відстежувала шляху доставки контрабанди.

Про це вона заявила в ефірі "112 Україна"

"Я їм (в ПАРЄ, - ред.) пояснила, що окуповані території, ці території не є окупованими, точніше вони не є підконтрольними України. Тому я ходила в таких зонах, я дійсно спілкувалася з людьми. Це не були нічиї запрошення, це відбувалося перших 3 місяці. Я відстежувала, в першу чергу, шляхи контрабанди, де вони можливі, які вони можливі. Всю інформацію, яку я здобувала, я передавала відповідним органам", - сказала Савченко.

Вона додала, що на окупованих територіях зростає невдоволення владою Теслярської та Захарченко.

"Так само я дивилася настрої людей. Людям там потрібна допомога. Зараз вони хотіли б, щоб це закінчилося, щоб війна закінчилася. Ті ж проблеми, що і у всієї України, не вистачає грошей, страшна невдоволення владою Теслярської, владою Захарченка невдоволення менше, але і там, і там люди не бажають далі так жити", - розповіла вона.

Раніше Савченко заявляла, що тримає зв'язок з людьми з окупованих територій Донбасу. Більше того, вони самі на неї вийшли. Крім того, виступаючи в Парламентській асамблеї Ради Європи, Савченко повідомила, що відвідувала окуповані бойовиками території.

Вона також неодноразово публічно виступала за ведення діалогу з представниками незаконних "республік" з питання обміну українських полонених, що викликало досить неоднозначну реакцію в суспільстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-