Влада поки не відреагувала на запропонований пакет реформ - Бальцерович

Влада поки не відреагувала на запропонований пакет реформ - Бальцерович

Укрінформ
Українська влада поки не відреагувала на пакет реформ, запропонований Іваном Міклошем і Лєшеком Бальцеровичем раніше.

Про це під час спілкування з журналістами заявив Бальцерович, говорячи про ставлення уряду до запропонованих ініціатив, повідомляє "112 Україна"

"Розмова не тільки про уряд. Є Президент, є лідер Верховної Ради, є Яценюк, він керує важливою фракцією. Це політичні лідери. Вони несуть моральну і політичну відповідальність за впровадження реформ. Ми будемо допомагати, але ми не можемо приймати рішення за політичних лідерів України. Ми поки не отримали реакцію від влади, ми готові для дискусій. Ми спираємося на великий досвід інших країн", - сказав Бальцерович.

Нагадаємо, стратегічна група радників з підтримки реформ в Україні під керівництвом Лешека Бальцеровича та Івана Міклоша підготувала пакет ключових реформ. Пакет ключових реформ створено на основі плану дій уряду та інших програмних документів української влади і складається з найважливіших кроків, які необхідно здійснити для посилення фіскальної та фінансової стабільності України, зменшення корупції, прискорення розвитку середнього бізнесу, покращення структури і діяльності державного апарату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-