MH17: Порошенко просить Раду продовжити угоду з Нідерландами

MH17: Порошенко просить Раду продовжити угоду з Нідерландами

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликає Верховну Раду продовжити термін дії угоди між Україною та Королівством Нідерланди щодо міжнародної місії захисту розслідування до 1 серпня 2017 року.

Про це заявив представник Президента у Верховній Раді, народний депутат від фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Президентом України внесено до Верховної Ради України проект закону про ратифікацію угоди у формі обміну нотами між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2017 року строку дії угоди між Україною та Нідерландами про міжнародну місію з захисту розслідування від 28 липня 2014 року. Цей проект закону потребує розгляду на поточному пленарному тижні, тільки його схвалення сприятиме подальшій співпраці сторін у розслідуванні причин авіакатастрофи рейсу MH-17, яка сталася 17 липня 2014 року», - сказав Герасимов.

Він додав, що протягом всього пленарного тижня потребуються розгляду пропозиції Президента до наступних законів: «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення рівня соцзахисту військовослужбовців та членів їх сімей»; «Про внесення змін до Закону України «Про військовий обов'язок та військову службу»; «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення реалізації житлових умов мешканцям гуртожитків».

Крім того, представник Президента наголосив, що цього тижня необхідно розглянути законопроект № 2504а-т «Про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-