Климпуш-Цинцадзе нагадала у Брюсселі про безвізові обіцянки

Климпуш-Цинцадзе нагадала у Брюсселі про безвізові обіцянки

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час візиту до Брюсселя зустрілася з першим віце-президентом Європейської комісії Франсом Тіммермансом.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Сторони обговорили перспективи ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у контексті результатів референдуму про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у Нідерландах і обмінялися думками щодо можливих шляхів вирішення цього питання", - йдеться у повідомленні.

Окрема увага була приділена подальшому просуванню на шляху до запровадження безвізового режиму для громадян України.

Климпуш-Цинцадзе наголосила на повному виконанні Україною критеріїв Плану дій з візової лібералізації (ПДВЛ) та підкреслила важливість швидкого завершення міжінституційних переговорів та процедур ЄС для якнайшвидшого схвалення Євросоюзом позитивного рішення.

Тіммерманс підтвердив незмінність позиції Єврокомісії щодо виконання нашою державою зобов’язань, передбачених ПДВЛ, а також підтримку з боку Єврокомісії якнайшвидшого запровадження безвізового режиму між ЄС та Україною.

Сторони також обговорили інші актуальні питання порядку денного відносин між Україною та ЄС, зокрема, шляхи поглиблення двостороннього співробітництва в окремих сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-