ЦВК розподілила субвенцію на перші вибори в об'єднаних громадах

ЦВК розподілила субвенцію на перші вибори в об'єднаних громадах

Укрінформ
Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції на проведення перших виборів в об'єднаних територіальних громадах, призначених на 18 грудня цього року, на суму 11 млн 947 тис. гривень.

Про це інформує прес-служба ЦВК.

"Затверджено Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 18 грудня 2016 року у 22 регіонах України на загальну суму 11 млн 947 тис. 200 гривень", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених виборів розподілено субвенцію на загальну суму 126,8 тис. гривень.

Як повідомляв Укрінформ, на 18 грудня 2016 року Центральною виборчою комісією призначено перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в 22 регіонах України в 143 об'єднаних територіальних громадах, а саме: 76 сільських, 46 селищних та 21 міських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-