Уряд зробив усе, аби теплоенерго були готові до зими - Гройсман

Уряд зробив усе, аби теплоенерго були готові до зими - Гройсман

Укрінформ
Усі підприємства паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери мають бути готові до проведення опалювального сезону.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на селекторній нараді з питань готовності підприємств до осінньо-зимового періоду 2016/17 року та стану призначення населенню житлових субсидій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу підкреслити, що уряд вжив усі необхідні заходи для того, щоб в кожному місті теплоенерго були забезпечені газом, усім необхідним для того, щоб розпочати опалювальний сезон", - сказав Гройсман.

Крім того, нагадав він, НАК "Нафтогаз України" була зобов’язана вирішити усі проблеми, які накопичувались роками у комунальній теплоенергетиці. "Нафтогаз" також зобов'язаний забезпечити вам постачання газу за контрактом та лімітами - усе те, що необхідно", - додав глава уряду.

Прем’єр відзначив, що на цій нараду бажає почути від представників підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури, що саме було зроблено до цього часу для підготовки до зими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-