Стець: Не уявляю, як росіяни можуть повернутися до зали ПАРЄ

Стець: Не уявляю, як росіяни можуть повернутися до зали ПАРЄ

Укрінформ
Міністр інформаційної політики Юрій Стець прокоментував заяву президента ПАРЄ Педро Аграмунта про необхідність повернення до Асамблеї російської делегації.

Про це повідомляє "112 канал".

"Я просто не уявляю собі, як може повернутися російська делегація в зал ПАРЄ, оскільки це назвати державою складно, тому що це якесь варварське злочинне угрупування, яке знаходиться на території частини Європи і частини Азії, кажу про РФ. Оскільки, якщо вони просто викрадають людей, а потім через деякий час вдається це дізнатися, і вони майже тиждень не пускають до цієї людини консула, йдеться про журналіста Укрінформу Романа Сущенка, то це не держава. І сидіти з ними поруч у ПАРЄ іншим представникам інших держав, які дотримуються міжнародних угод, я просто не знаю, як там знаходитися. А якщо там дійсно з'явиться російська делегація, їм там просто немає чого робити, від них просто смердить, і вони вже набридли", - заявив Стець у Кабміні.

Він переконаний, що має бути розпочата процедура усунення від керівництва того керівника, який заявляє про необхідність повернення делегації Росії в ПАРЄ.

Як повідомлялося раніше, президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт закликав Асамблею прийняти рішення, необхідні для повернення в пленарний зал делегації Росії.

Член делегації Верховної Ради в ПАРЄ Ірина Геращенко заявила, що українська делегація готується достроково поставити під сумнів повноваження президента асамблеї Педро Аграмунта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-