На Луганщині Опоблок збунтувався проти керівництва

На Луганщині Опоблок збунтувався проти керівництва

Укрінформ
Члени виборчих комісій у скандальному окрузі №114 від Опозиційного блоку публічно виступили проти керівництва Луганської обласної організації цієї партії.

Це випливає з тексту їх «Відкритого листа» на адресу керівників партії Юрія Бойка і Бориса Колесникова, направленого, в тому числі, кореспондентові Укрінформу.

«Ми, жителі Станично-Луганського району, не словом, а ділом підтримуємо програму партії «Опозиційний блок», які брали активну участь у підготовці та проведенні проміжних виборів 17 липня 2016 року у 114 виборчому окрузі, обурені зрадою (слово виділене жирним шрифтом - ред. ) з боку нашого кандидата - Бориса Лебедєва і керівника обласної партійної організації Сергія Дунаєва», - йдеться на початку документа.

Своє невдоволення активісти Опозиційного блоку пояснюють тим, що кандидат від їх партії Борис Лебедєв обвинуватив саме їх у власному програші і на цій підставі відмовився оплатити виконану ними на виборах роботу.

Автори листа наголошують, що в ситуації, коли "Опозиційний блок стрімко втрачає своїх прихильників", така дискредитація партії «перед традиційним її електоратом злочинна».

Як повідомляв раніше Укрінформ, голова Новопсковської районної ради Борис Лебедєв вважався одним з фаворитів на проміжних виборах в окрузі №114, до складу якого входить з 5 районів і територія самого густонаселеного з них - Новопсковського. Однак за підсумками виборів Лебедєв зайняв всього лише 4-е місце, що при популярності в краї екс- «регіоналів» і при його високій посаді було сприйнято, як провал Опозиційного блоку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-