Концепцію популяризації України наповнюватиме молодь — Стець

Концепцію популяризації України наповнюватиме молодь — Стець

Укрінформ
Концепцію просування інтересів України наповнюватиме молодь.

Про це сказав міністр інформаційної політики України Юрій Стець під час зустрічі зі студентською радою при відомстві та студентами Інституту міжнародних відносин (ІМВ) Київського національного університету імені Тараса Шевченка, повідомляє прес-служба МІП

“Міністерство приділятиме неабияку увагу вашим ініціативам. Ви – наше майбутнє. Міністерство впроваджує важливий документ у світі сьогодні – Концепцію просування інтересів держави у світі, тому вам є над чим працювати. Ваші таланти, розум та ініціативи повинні лишатися в Україні”, - сказав Стець.

Міністр додав, що уряд одноголосно підтримав цей документ – тепер можна стартувати". "Ви, як студенти Інституту саме міжнародних відносин, повинні всіма силами долучитися до популяризації України, це те, чому вчитесь”, - звернувся він до молоді.

В ході дискусії МІП узяло до уваги пропозиції студентів щодо цього документу.

Сторони підписали меморандум про співпрацю, в якому, зокрема, визначено, що одним із напрямів співпраці між МІП та ІМВ буде залучення зарубіжних академічних установ та міжнародних освітніх організацій, що є партнерами Інституту, до популяризації України, її культури, історії, наукових та освітніх досягнень.

Нагадаємо, що навесні цього року при Міністерстві інформаційної політики України створено дорадчий орган – студентську раду. До її складу увійшли студенти, які пройшли практику у відомстві з відзнакою, зокрема Інституту міжнародних відносин. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-