Зброя та безпека: Румунія зацікавилась українським

Зброя та безпека: Румунія зацікавилась українським "Фантомом"

Укрінформ
У вівторок, 11 жовтня, у рамках міжнародної виставки "Зброя та безпека", яка стартувала у Києві, відбулась зустріч між очільником концерну “Укроборонпром” Романом Романовим та міністром нацоборони Румунії Міхнеєм Мотоком. 

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

"Під час зустрічі сторони обговорили перспективи взаємовигідної співпраці у оборонній сфері. Враховуючи курс України на прискорення процесу євроінтеграції та розширення співробітництва з НАТО, концерн докладає зусиль щодо активізації кооперації з країнами-членами Альянсу у оборонній сфері", - йдеться в повідомленні.

Сторони обговорили перспективи співпраці у оборонній сфері. Міністр оборони Румунії зацікавився досягненнями підприємств, що входять до складу ДК “Укроборонпром”. Особливу увагу було приділено безпілотному тактичному багатоцільовому транспортному засобу “Фантом”, новому бойовому модулю “Дуплет”, броньованій техніці та вогнепальній зброї.

Як відомо, міжнародна виставка “Зброя та безпека” проходить  11-14 жовтня. На ній ДК “Укроборонпром” презентує найкращі зразки та передові досягнення оборонно-промислового комплексу України. Цьогоріч у об'єднаній експозиції представлені 237 експонатів 46 підприємств “Укроборонпрому”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-