Турчинов сказав, що зупиняє російську агресію

Турчинов сказав, що зупиняє російську агресію

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що сьогодні агресора зупиняє сучасна зброя української армії. 

Про це він сказав у вівторок під час урочистого відкриття виставки “Зброя та безпека”, на який ДК “Укроборонпром” демонструє свої останні досягнення та перспективне озброєння, повідомляє прес-служба Укроборонпрому

«У 2014 році ми мали проблеми не лише зі зброєю, мали проблеми з бронежилетами, навіть не мали у що одягти армію. І головним пріоритетом була розбудова оборонно-промислового комплексу України. Але сьогодні оборонні підприємства виготовляють широкий спектр техніки - від вогнепальної зброї до бронетехніки та авіації. І сьогодні агресора зупиняє сучасна зброя нашої армії»,  - зазначив Турчинов.

Міжнародна виставка “Зброя та безпека” пройде 11-14 жовтня. На ній ДК “Укроборонпром” презентує найкращі зразки та передові досягнення оборонно-промислового комплексу України. Цьогоріч на об'єднаній експозиції представлені 237 експонатів 46 підприємств “Укроборонпрому”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-