Саакашвілі заявив, що не залишить

Саакашвілі заявив, що не залишить "поле битви" в Україні

Укрінформ
Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що за будь-якого результату виборів у Грузії не залишить України.

Про це він написав на свой сторінці у Facebook.

"Я бачу, що багато хто чекає результатів грузинських виборів у надії відправити мене назад у Грузію. Таких я хочу розчарувати: незалежно від результатів виборів у Грузії я не залишу поле битви і буду до кінця боротися за справжні зміни і зміну політичного класу в країні мого громадянства. Я взяв зобов'язання перед українцями і не збираюся залишати їх у біді", - наголосив Саакашвілі.

Водночас він підкреслив, що й надалі жваво цікавитиметься грузинськими подіями і "не має наміру залишати у біді і грузинів".

Голова Одеської ОДА також прокоментував закиди окремих політиків, що за рік роботи на цій посаді він не досяг великих результатів.

"У Грузії, перед тим як почати швидкий розвиток, мені знадобилося сім років, щоб очистити владу від корупціонерів, що заважають реформам. В Україні ми зробимо це максимум до наступного року, і потім Україна почне швидко рухатися вперед на благо всіх громадян", - заявив Саакашвілі.

Як повідомлялося, сьогодні у Грузії проходять парлаемнтські вибори. Як прогнозують соціологи, головне протистояння на них розгорнеться між партією «Грузинська мрія» мільярдера Бідзіни Іванішвілі і «Єдиним національним рухом» екс-президента Міхеїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-