Суд знову скасував Азарову виплату пенсії

Суд знову скасував Азарову виплату пенсії

Документ
Укрінформ
Київський апеляційний адміністративний суд за скаргою Пенсійного Фонду скасував рішення Подільського районного суду м.Києва щодо відновлення виплати пенсії Миколі Азарову.

Про це у Фейсбуці пише віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. 

"Пам'ятаєте цю історію, коли кілька місяців тому Подільський суд Києва ухвалив рішення відновити пенсійні виплати Азарову? Я про це публічно заявив і ще раз підвердив нашу позицію щодо неможливості відновлення пенсійних виплат Януковичу, Азарову, Пшонці та іншим "діячам" того часу. А пам'ятаєте, що Подільський суд тоді навіть недолугим "спростуванням" розродився, що мовляв вони лише зобов'язали ПФ розглянути заяву Азарова. Хоч у рішенні чітко було написано "вирішити питання щодо відновлення виплати пенсії Азарову", - зазначає він.

Урядовець повідомив, що Пенсійний фонд подав апеляцію на таке рішення суду і виграв її.

"На нашій суперечці крапку поставив Київський апеляційний адміністративний суд, який чітко визнав помилку Подільського суду і скасував рішення цього суду щодо поновлення виплати пенсії Азарову", - зазначив Розенко.

Він зауважив, що незважаючи на таке рішення суду, "епопея з пенсійними виплатами посадовцям режиму Януковича триватиме у судах й далі".

Документи: ФБ/Павло Розенко

Фото: data.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-