Гройсман: Дуже важливо, щоб інвестиція повернулася сторицею

Гройсман: Дуже важливо, щоб інвестиція повернулася сторицею

Укрінформ
Влада намагається зробити все можливе для того, щоб в Україні відкривалися нові підприємства, завдяки яким в національну економіку вкладалися кошти. 

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав, відкриваючи у п’ятницю на Київщині ТОВ "Білоцерківський завод препаративних форм", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Для нас, як для уряду, є надважливе завдання - об'єднати зусилля для того, щоб відродити стале зростання національної економіки. Я вважаю, що 45-мільйонна країна, яка має такі можливості, може бути економічно сильною та незалежною", - сказав Гройсман. 

Саме тому, додав він, уряд хоче створити нормальні умови для того, щоб нові підприємства щотижня з'являлися в Україні, і, насправді, це вже почало відбуватися. Гройсман вважає дуже добрим сигналом є те, що в Україну відновили інвестування. "Але хочу підкреслити, що тих зусиль, які робляться сьогодні, не вистачає. Важливо, щоб кожен, хто вкладає кошти в національну економіку, був успішним. Нам дуже важливо, щоб ваша інвестиція повернулася сторицею, щоб ви інвестували у розвиток власного виробництва інших підприємств, бо це робочі місця, сплата у бюджет", - сказав Гройсман. 

Наразі Прем'єр ознайомлюється з підприємством, яке займатиметься виготовленням засобів для захисту рослин. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-