Гройсман анонсував створення Нацкомітету відродження промисловості

Гройсман анонсував створення Нацкомітету відродження промисловості

Укрінформ
Уряд цього місяця планує створити Національний комітет відродження промисловості.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у вступному слові на Київському економічному форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цього місяця буде створений Національний комітет відродження української промисловості. Ми повинні прийняти виклик тієї економічної агресії, від якої потерпає Україна. Ми створюватимемо український національний продукт з високою доданою вартістю», - наголосив Гройсман.

На його думку, за умови сталого економічного зростання України ніхто не дозволить собі порушувати її суверенітет та територіальну цілісність.

«Я глибоко вірю, що Україна, країна у центрі Європи, має бути успішною. За цим стоїть серйозна праця, за цим стоять, можливо, непопулярні кроки. Але нам треба зробити все, щоб бізнес почувався вільно. У нас багато завдань, і ми здатні їх вирішити», - зазначив Прем'єр-міністр.

За його словами, одним із завдань, які уряд вбачає для себе, є реформування Академії наук.

«Але ми зможемо зробити в рази більше. Якісне належне врядування, якісний діалог з бізнесом дадуть нам можливість забезпечити український прорив, використовуючи лише власні ресурси», - сказав Гройсман.

Прем’єр переконаний, що економічний успіх – це питання 3-5 років.

«Ми маємо вимагати від політиків відповідальності за кожне слово, за кожне рішення. Треба лишити популізм позаду. Час відповідальної політики та національного патріотизму настав. Я хочу підкреслити, що моїм обов’язком є створення умов для сталого реактивного економічного зростання», - додав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-