У Лефортово знову поміняли правила проходу для адвокатів – Фейгін

У Лефортово знову поміняли правила проходу для адвокатів – Фейгін

Документ
Укрінформ
Марк Фейгін, що захищає кореспондента Укрінформу Романа Сущенко, повідомив, що у Лефортово знову змінюють правила проходу для адвокатів.

Відповідне оголошення він оприлюднив у Твіттері.

Раніше Фейгін заявляв, що історія з чергами в СІЗО Лефортово виглядає вкрай дивно. Щоп'ятниці проходить розіграш можливості потрапити до підзахисних без черги - 10 адвокатів. Інші займають чергу.

"Рік тому такої ситуації не було. За бажання її можна було вирішити. Зробити 20 кабінетів замість 6. Зробити електронний запис, як в інших СІЗО. А в такій ситуації легко маніпулювати. Особливо з урахуванням того, що в Лефортово сидять такі "соковиті" клієнти, як "Шакро Молодой", як екс-губернатор Комі В'ячеслав Гайзер", - писав адвокат в день, коли йому так і не вдалося потрапити до Сущенка.

Нагадаємо, власного кореспондента Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Франції Романа Сущенко неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він приїхав з приватною поїздкою. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенко тримають в СІЗО "Лефортово" і звинувачують у "шпигунстві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-