Рада сьогодні може перейменувати Мукачеве

Рада сьогодні може перейменувати Мукачеве

Укрінформ
Народні депутати у вівторок розглянуть законопроекти щодо екологічної політики та питання промислової політики і підприємництва

Про це йдеться у порядку денному парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Серед питань екологічної політики Верховна Рада має розглянути у першому читанні проект закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища; законопроект щодо посилення охорони екомережі; проект закону про виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі та ряд інших законодавчих актів.

Також у першому читанні нардепи розглянуть законопроекти щодо промислової політики. А саме: проекти законів про внесення змін до Податкового та Митного кодексів щодо розвитку вітчизняного виробництва шляхом стимулювання залучення інвестицій в реальний сектор економіки через індустріальні парки; законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України щодо призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі з метою збереження виробничого потенціалу вітчизняних підприємств.

Крім того, Верховна Рада сьогодні може перейменувати Мукачеве Закарпатської області та затвердити порядок денний роботи п'ятої сесії парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-