Новий посол України у Туреччині назвав свої пріоритети

Новий посол України у Туреччині назвав свої пріоритети

Укрінформ
Новопризначений посол України в Туреччині Андрій Сибіга приділятиме значну увагу зростанню взаємного товарообігу між країнами та залученню турецьких інвестицій в економіку України.

Про це він заявив у зверненні, оприлюдненому на сайті Посольства України в Турецькій Республіці. 

"У відносинах між нашими країнами першочерговим завданням є подальше поглиблення українсько-турецького співробітництва у всіх сферах взаємного інтересу та реалізація домовленостей, закріплених лідерами наших держав у рамках стратегічного партнерства, яке має бути наповнене практичними результатами. Одним з найважливіших пріоритетів є торговельно-економічне співробітництво та інвестиції, зростання взаємного товарообігу, і ми приділятимемо значну увагу для його розвитку та сприятимемо залученню турецьких інвестицій в економіку України, а також надаватимемо сприяння українському бізнесу у Турецькій Республіці", - зазначив Сибіга.

Він підкреслив, що позиція такого впливового світового гравця та надзвичайно важливого партнера України як Туреччина, зокрема у підтримці територіальної цілісності та суверенітету нашої держави, є надзвичайно цінною для нас. 

"Україна і Туреччина, відчувши загрозу для державності і суверенітету, поділяють впевненість у критичній необхідності зміцнення демократичних засад функціонування сучасної держави", - наголосив посол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-