Бойовики зірвали скайп-зустріч щодо розведення сил на Донбасі

Бойовики зірвали скайп-зустріч щодо розведення сил на Донбасі

Укрінформ
Зустріч Тристоронньої контактної групи, запланована на 30 вересня в режимі відеоконференції, не відбудеться через відмову представника ОРДО.

Про це повідомила прес-секретар колишнього президента України, представника України в групі Леоніда Кучми Дарія Оліфер у Фейсбуці.

"За взаємною домовленістю учасників Тристоронньої контактної групи на завтра, 30 вересня, було заплановано проведення засідання Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції із запрошенням представників ОРДЛО... Проте скайп-зустріч не відбудеться у зв'язку з відмовою представника ОРДО", - зазначила вона.

За словами Оліфер, на зустрічі мала розглядатися тема імплементації рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів.

Вона нагадала, що пункт №5 рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів передбачає можливість проведення зустрічі в режимі відеоконференції "з метою негайного припинення порушення справжнього Рамкового рішення".

При цьому прес-секретар представника України підкреслила, що українська сторона продовжує наполягати на проведенні такої зустрічі в режимі відеоконференції.

"Якщо дана відеоконференція не відбудеться, то 5 жовтня 2016 р. на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську українська сторона поставить питання порушення режиму тиші з боку ОРДЛО як ключове", - заявила Оліфер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-