Авакова і Деканоідзе чекатимуть у Раді зі звітом про реформу поліції

Авакова і Деканоідзе чекатимуть у Раді зі звітом про реформу поліції

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує парламенту у листопаді заслухати під час "години запитань до уряду" міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та главу Нацполіції Хатію Деканоідзе.

Про це повідомляється у рішенні Комітету, оприлюдненому на його сайті.

"Комітет вважає за доцільне рекомендувати Верховній Раді України... заслухати під час "години запитань до уряду" у листопаді 2016 року інформацію міністра внутрішніх справ України та голови Національної поліції України щодо стану правопорядку в державі та про результати реформи Національної поліції України", - йдеться у повідомленні.

Також Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує Міністерству внутрішніх справ України вжити негайних заходів щодо забезпечення безперервного та цілодобового виконання працівниками поліції завдань щодо захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина та суспільства.

Крім того, Комітет рекомендує забезпечити кардинальне оновлення служби прийому інформації та реагування на події (телефонна лінія "102") для досягнення 100-відсоткового прийняття усіх звернень до поліції та безумовної і повної реєстрації усіх звернень; скорочення часу реагування на повідомлення громадян і, як наслідок, покращення ефективності роботи поліції щодо припинення правопорушень та розкриття злочинів по "гарячих слідах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-