Суд об'єднав

Суд об'єднав "тарифний" позов Тимошенко з іншими справами

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва вирішив об'єднати справу за позовом Юлії Тимошенко проти Кабінету міністрів щодо скасування постанови про встановлення єдиної ціни на газ із кількома подібними справами за іншими позовами.

Її розгляд буде продовжено 13 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після об’єднання справ у нас залишається (за номером - ред.) справа позивача Тимошенко. Суд ухвалює рішення з урахуванням необхідності викликати позивачів у інших справах, тому запишіть, будь ласка: 13 жовтня 2016 року о 9 год. ранку в цій залі судового засідання", - сказав суддя Євген Аблов.

Сама ж Тимошенко заявила журналістам після засідання, що не збирається припиняти боротьбу за зниження тарифів. "Або цей уряд і цей Президент будуть жити по закону і будуть до людей ставитися справедливо і не забирати у людей їхні власні природні ресурси, або ми будемо ставити питання про повне перезавантаження влади", - заявила політик.

Як повідомляв Укрінформ, Тимошенко подала до Окружного адміністративного суду Києва два позови: проти Кабміну та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електроенергетики і комунальних послуг, - щодо незаконного підвищення ціни на газ та тарифів на централізоване опалення і водопостачання.

31 серпня суд ухвалив рішення про закінчення підготовчого провадження за позовом Тимошенко проти уряду та призначив судове засідання для розгляду по суті.

Фото: "Батьківщина"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-