ГПУ просить для Гречківського 13 мільйонів застави

ГПУ просить для Гречківського 13 мільйонів застави

Укрінформ
Генеральна прокуратура висловила клопотання у Печерському райсуді про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського з альтернативою внесення застави у розмірі 13 мільйонів гривень.

Про це повідомив у коментарі журналістам прокурор Андрій  Паршутін.

«Ми просимо для Павла Гречківського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі майже 13 мільйонів гривень»,- сказав прокурор.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, наразі суддя у даній справі Світлана Шапутько пішла до дорадчої кімнати для ухвалення відповідного рішення.

Як відомо, у Печерському районному суді м. Києва розпочалось засідання щодо обрання запобіжного заходу члену Вищої ради юстиції Павлу Гречківському.

Зауважимо, питання про притягнення до кримінальної відповідальності діючого члена ВРЮ розглядається вперше. Частину майна члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського вже заарештовано.

Учора Генпрокуратура спільно зі СБУ викрили Гречківського у намаганні отримати неправомірну вигоду в сумі 500 тис. доларів США за здійснення впливу щодо винесення судом першої інстанції рішення на користь суб'єкта господарювання та залишення його в силі судами апеляційної і касаційної інстанцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-