Тука каже, його міністерству

Тука каже, його міністерству "забули" дати гроші на ремонт і техніку

Укрінформ
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука сподівається, що протягом трьох місяців вдасться доукомплектувати штат відомства і воно запрацює на повну. 

Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

"Все-таки сподіваюсь, протягом двох-трьох місяців міністерство запрацює на повну силу. Нам виділили приміщення в "Київпроекті", але забули виділити кошти на придбання меблів, на ремонт, на техніку і на все інше. Просимо наших міжнародних партнерів, щоб допомогли з придбанням фарби і шпалер", - сказав Тука. 

Він також пояснив, що процес добору кандидатів на посади в міністерстві триває, проте швидкому і легкому його завершенню заважають зміни до закону про держслужбу. 

"Лише тільки вчора було тестування перших 30 кандидатів, процес іде, оголошені вже всі вакансії, почали добирати працівників нижньої і середньої ланки, потім на зайняття посад представників трьох філій, які будуть розташовані в Херсонській, Донецькій та Луганській області. Минулого тижня відкриті вакансії на керівні посади в міністерстві. Процес триває, але, на жаль, він не буде швидким, виходячи з норм до закону, який прийняла Верховна Рада про держслужбу", - пояснив Тука. 

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня уряд прийняв рішення про утворення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-